El trio a l’aire lliure amb Tomy

Solíem anar com des de feia temps cada matí a una cala nudista amb majoria gai a prendre el sol i banyar-nos, la veritat és que quan no ens podíem banyar (a l’hivern) a el menys preníem el sol en boles i la zona de cruising sempre hi havia alguna cosa interessant.

Aquest dia juny de 2004 quan estàvem en l’aigua sota un oncle d’uns trenta i escaig de la nostra alçada amb un pircing a cada mugró, tenia cara de vici, bon cul i bona polla, vam comentar el meu amic Joan i jo la possibilitat de muntar un trio amb ell. El noi es va ficar a l’aigua i descaradament em vaig acostar a ell, em va dir que no parlava espanyol, only English, amb el meu anglès no molt bo li vaig tocar el cul i em va somriure i li vaig dir, si volia follar amb el meu amic i amb mi, va contestar amb un Yes of course, em va dir anomenar-se Tomy i que era passiu, vam sortir de l’aigua ens eixuguem, i amb Joan ens vam pujar cap a dalt a la zona de cruissing, fent-li un senyal a Tomy perquè ens seguís.

Un cop al camí dels tres caminàvem en boles, el vam agafar entre els dos agafant de cul mentre busquem un dels molts llocs que hi havia amagats entre els pins per follar tranquil·lament. Alli vam començar a morrearnos els tres mentre jo estrenyia els mugrons a Joan li posa a cent, i a Tomy li pegava al cul.

Després Tomy es va posar a menjar-li el cul a Joan, mentre nosaltres seguíem de morreo i estrenyent-li els mugrons, a el cap d’una estona Tomy va començar a menjar-la polla a Joan i jo li vaig menjar a Tomy el cul per preparar-lo, el girem i Joan li clau la seva polla d’un cop, mentre Tomy menjava la meva polla, Juan li donava bones envestides i bones osties al cul i Tomy estava encantat, se m’oblida que aquest portava bon popper i preníem també, la follada dur el seu fins que Joan va començar a gemegar fort i li ple el cul de llet, després d’uns minuts li va treure la polla i Tomy se la va menjar per no malbaratar ni una gota mentre jo li donava una follar molt salvatge com a ell vaig veure que li agradava, fins que passats uns minuts el preñe bé a fons, sense treure-Tomy es masturbava i Joan li castigava els mugrons fins que es va córrer com una gossa, després li vaig ficar els dits al cul perquè tirés tota la llet a la mà i se l’emporti als llavis i la assaborís, va ser una pols alguna cosa ràpid però molt morbos oi amb vici, el lloc no donava per a mes però en fi collonut, després baixem de nou a banyar-nos i mentre ens assecàvem Tomy em va explicar que estava de vacances uns dies amb uns amics i venia caminant però les vacances se li acabaven ja, una pena doncs el xaval donava per a molt però els cruissing generalment encara que intensos solen ser breus.